Pappkrus med logo – slik kan du designe dine egne drikkekrus

Driver du din egen bedrift? Da er du helt sikkert alltid på jakt etter måter å reklamere for bedriften din på. Jo flere mennesker som kjenner til bedriften din, jo større er sjansene for at du får de rette kundene.

Det finnes mange måter å reklamere for bedriften din på. Blant annet kan du gjøre det gjennom pappkrus med logo. Hos Limepack kan du selv designe ditt eget pappkrus med logo, slik at det blir akkurat som du ønsker. Alle pappkrus med logo fra Limepack er dessuten av høy kvalitet, så det blir en ren glede å bruke dem. Les videre og lær mer om pappkrus med logo fra Limepack.

Enkeltlag vs. dobbeltlag pappkrus – hva bør du velge?

Når du ønsker flotte pappkrus med logo fra Limepack, bør du starte med å velge selve kruset. Det inkluderer også at du bør bestemme om pappkruset skal være med enkelt- eller dobbeltlag. Her bør du vurdere hva du hovedsakelig skal bruke krusene til.

Hvis krusene hovedsakelig skal brukes til å servere kalde eller tempererte drikker, er enkeltlag det sikreste valget. Det kan være drikker som brus, juice eller vann.

Skal du derimot hovedsakelig bruke krusene til å servere varme drikker, er det en god idé med dobbeltlagskrus. De er mer behagelige å holde når det er varme væsker i. Det kan for eksempel være kaffe eller te.

Unike pappkrus til din bedrift

Fordelen med pappkrus med logo er at du kan reklamere for bedriften din samtidig som du serverer en drikke til enten kunden eller samarbeidspartneren. Hos Limepack har du fordelen av at du kan få pappkrus trykt i alle regnbuens farger. Derfor kan du enkelt velge en farge som passer til bedriftens visuelle identitet.

Du har også muligheten til å gjøre krusene ekstra luksuriøse ved å legge til en gull- eller sølvfoliebelegg på utsiden. Dette kan for eksempel være en god idé for en fest eller annen feiring.

Velg mellom flere størrelser

Når du kjøper dine pappkrus med logo hos Limepack, har du også muligheten til å velge mellom flere størrelser. Dette gir deg muligheten til å velge den krusestørrelsen som passer best for den spesielle anledningen der du skal bruke dem. Dette gir deg ytterligere muligheter for å tilpasse krusene til bedriften din og ditt ønskede design.

E-mail: mail@tobiasehlig.dk