Vg kinesisk propaganda

Propaganda – VG

Les nyheter, artikler og se videoer om Propaganda på VG. … Se dokumentar: Kuppet kinesisk propagandakanal. VG+ 29. november 2022 3 min lesetid. Logg inn

Les nyheter, artikler og se videoer om Propaganda på VG

Uigur tente OL-ilden: – Et PR-stunt for å forsøke å lure … – VG

Uigur tente OL-ilden: – Et PR-stunt for å forsøke å lure omverdenen – VG

4. feb. 2022 — – For meg betyr det egentlig ingenting annet enn kinesisk propaganda. Hvis de vil fremstille at uigurene er likestilt, så er ikke det realiteten …

Valget av det ærefulle oppdraget med å tenne OL-ilden i Beijing vekker oppsikt.

uigurer – VG

FNs besøk i Kina får kritikk: – Brukt av Kina som propaganda. 28. mai 2022 4 min lesetid … Den kinesiske folkekongressens leder, Li Zhanshu, er i Norge.

Les nyheter, artikler og se videoer om uigurer på VG

FNs besøk i Kina får kritikk: – Brukt av Kina som propaganda

FNs besøk i Kina får kritikk: – Brukt av Kina som propaganda – VG

28. mai 2022 — Besøket får kritikk for å la Kina bruke det som propaganda. Samtidig får lekkede dokumenter fra en av Kinas fangeleirer stor oppmerksomhet.

FNs menneskerettskommissær Michelle Bachelets omstridte tur til Kina er over. Besøket får kritikk for å la Kina bruke det som propaganda. Samtidig får lekkede dokumenter fra en av Kinas fangeleirer stor oppmerksomhet.

Kinesere hetser vestlige medier på nett – VG

19. apr. 2008 — Er mediedekningen av situasjonen i Kina propaganda-preget? Si din mening nederst i artikkelen! I musikkvideoen, som også er lagt ut på Youtube, …

(VG Nett) En kinesisk popsanger bruker bilder av Joseph Goebbels i sin siste musikkvideo for å si sin mening om CNN.

Kommentar: Seks i stil, en for innhold – VG

4. feb. 2022 — 14 år senere er det et mer selvhevdende Kina, hvor makthaverne bruker modernitet og velstand i en nasjonalistisk propagandakampanje. Det startet …

Vurdert som politisk teater står fremføringen til seks på terningen. Innholdet fortjener kun terningkast en.

Kommentar: Reven og den akademiske hønsegården – VG

19. jun. 2021 — Et senter kontrollert av det kinesiske kommunistpartiet er i ferd med å bli etablert ved Universitetet i Oslo … Propaganda, med andre ord.

Et senter kontrollert av det kinesiske kommunistpartiet er i ferd med å bli etablert ved Universitetet i Oslo. Det er naivt.

Kommentar: Propagandakrig om et virus – VG

23. mar. 2020 — Donald Trump snakker om det kinesiske virus. Kina sier de lykkes langt … Propaganda og konspirasjonsteorier er bivirkninger av en pandemi.

Donald Trump snakker om det kinesiske virus. Kina sier de lykkes langt bedre enn vestlige land i å bekjempe corona.

FN-rapport: Kina kan ha begått forbrytelser mot menneskeheten

FN-rapport: Kina kan ha begått forbrytelser mot menneskeheten – VG

31. aug. 2022 — Kritikere mente at det strengt kontrollerte besøket ble undergravd av Kinas tilbakevisning av propaganda og feilgrep.

FN anklager Kina for å ha begått handlinger som bryter med internasjonal straffelov – og kan være forbrytelser mot menneskeheten. Kina kaller rapporten «en oppdiktet løgn».

Kommentar: De frastøtende olympiske leker – VG

11. feb. 2022 — De kinesiske myndighetene må være fornøyd. Vi feirer vinter-OL og medaljene. Glemt er medaljens bakside. De opprørende overgrepene mot …

De kinesiske myndighetene må være fornøyd. Vi feirer vinter-OL og medaljene. Glemt er medaljens bakside. De opprørende overgrepene mot uigurene.

Keywords: vg kinesisk propaganda

E-mail: mail@tobiasehlig.dk