Nrk pil og bue

Ble skutt etter med pil og bue – nå skal de forklare seg i retten

20. mai 2022 — På Coop Extra i Kongsberg skjøt Espen Andersen Bråthen rundt seg med pil og bue før han forflyttet seg til Hyttegata.

Ble hekta på pil og bue som 58-åring – NRK Sørlandet

4. sep. 2022 — Ble hekta på pil og bue som 58-åring – nå har han laget 200 av dem. Buemakeren skjønte lite av faget for knappe to år siden.

Melding om mann med pil og bue – NRK

14. okt. 2021 — Vi har fått melding om en mann som har båret på en pil og bue. Det har ikke vært noen trusselsituasjon og vi har ikke fått opplysninger om …

Skøyt etter person med pil og bue – NRK Oslo og Viken

13. okt. 2021 — Skøyt etter person med pil og bue. Det pågår en politiaksjon i Kongsberg sentrum i forbindelse med en person som er observert med pil og bue.

Fikk bot etter bæring av pil og bue – NRK Oslo og Viken

12. feb. 2022 — En mann i 50-årene er bøtelagt etter at han gikk rundt med pil og bue i Oslo sentrum i oktober i fjor. Kun to dager tidligere ble fem …

Politimannen som ble skutt med pil på Kongsberg – NRK

20. okt. 2021 — Politimannen Rigoberto Villarroel (48) var i matbutikken da han ble skutt med pil og bue. I etterkant advarte han andre i området mot …

Mann skjøt mot isbil med pil og bue – NRK

3. mai 2022 — Onsdag bekrefter politistasjonssjef ved Lillesand og Birkenes politistasjon Kjetil Nygård at den siktede også skjøt med pil og bue mot …

Mann med pil og bue i Oslo sentrum – NRK

15. okt. 2021 — Fredag morgen gikk en mann i 50-årene rundt med piler og synlig bue stikkende ut av en ryggsekk, i Oslo sentrum. Det skriver Avisa Oslo.

Skjøt på isbil med pil- og bue – NRK

4. mai 2022 — … væpnet politiaksjon i Lillesand i går og siktet for grove trusler mot en isbilsjåfør, skal ha skutt på bilen med pil og bue, skriver VG.

Politiet: Har kontroll på person med pil og bue – NRK

21. des. 2021 — Politiet i Oslo er på Nordstrand med flere patruljer etter en observasjon av en person som gikk rundt med pil og bue.

Keywords: nrk pil og bue