Nrk ansatte

Om NRK – Organisasjon

E-postadressen til alle ansatte i NRK har følgende oppbygging: fornavn.etternavn@nrk.no. NRK. Kontakt NRK: 23 04 70 00 · Norsk Presseforbund, logo.

Hva er e-postadressen til ansatte i NRK? – Hjelp og informasjon

Kontakt NRK: 23 04 70 00.

Ansatte i NRK – Alle artikler

Sider i kategorien «Ansatte i NRK». Under vises 74 av totalt 74 sider som befinner seg i denne kategorien. A. Kristoffer Reinsfelt Arnesen · Knut Aunbu …

Kategori:Ansatte i NRK – Wikipedia

Kategori:Ansatte i NRK – Wikipedia

Nettsted: http://nrk.no/karriere. Bransjer: Medieproduksjon. Bedriftsstørrelse: 1 001-5 000 ansatte. Hovedkontor: Oslo, Norway. Type: Åpent aksjeselskap.

Norsk rikskringkasting (NRK) – LinkedIn

Oversikten over antall ansatte i NRK er hentet fra selskapets årsrapporter og fra NRKs personal- og informasjonsavdeling. Hvordan man teller antall årsverk …

Antall ansatte i NRK – Medienorge – statistikkmeny – Medienorge

Antall ansatte i NRK – Medienorge – fakta om norske massemedier – statistikkmeny

12. jan. 2023 — Nedbemanning i NRK: 80 NRK-ansatte har søkt om sluttpakke. – Tillit til at prosessen vi er i nå kommer til å ta oss i mål …

medienorge er en informasjonssentral for fakta om norske medier som ble opprettet av Kulturdepartementet i 1994. Formålet med opprettelsen var å gjøre norsk mediestatistikk tilgjengelig via én sentral kilde, og å dokumentere norsk medieutvikling gjennom systematisk innsamling av mediedata. Etter mer enn femten års arbeid sitter medienorge i dag med en omfattende samling informasjon om norsk mediesektor. Informasjonen presenteres både på disse nettsidene, i egne nyhetsbrev og i ulike publikasjoner.

80 NRK-ansatte har søkt om sluttpakke – Journalisten

80 NRK-ansatte har søkt om sluttpakke

26. jan. 2023 — NRK er Norges største mediebedrift, med ca. 3500 ansatte, fordelt på hovedkontoret Marienlyst i Oslo, og 15 distrikts- og lokalkontorer.

– Tillit til at prosessen vi er i nå kommer til å ta oss i mål, sier organisasjonsdirektøren.

NRK – Store norske leksikon

NRK – Store norske leksikon

3. des. 2019 — NRK er Norges desidert største mediehus og har 2.421 faste ansatte. Av dem er det 89 som hever mer enn én million kroner i lønn.

NRK er en statlig eid norsk allmennkringkaster. NRK er Norges største mediebedrift, med ca. 3500 ansatte, fordelt på hovedkontoret Marienlyst i Oslo, og 15 distrikts- og lokalkontorer. Kringkastingssjef siden 2022 er Vibeke Fürst Haugen. NRK ble etablert i 1933 som et radioselskap. I 1960 startet NRK TV-sendinger, og fra 2000 omfattet virksomheten også tilbud på nett.

Kraftig økning i antall NRK-ansatte med millionlønn – Nettavisen

NRK, Thor Gjermund Eriksen | Kraftig økning i antall NRK-ansatte med millionlønn: – Må forvente kutt

Nye tall viser at stadig flere NRK-ansatte tjener mer enn én million kroner. Det vekker reaksjoner.

Keywords: nrk ansatte, nrk ansatte marienlyst, nrk ansatte nyheter, nrk organisasjonskart