Fostersønnen vg

Hør podkast-serien Fostersønnen – VG

5. nov. 2021 — Amir er en aktiv og populær gutt, men havner ofte i trøbbel. Som 16-åring får han endelig en fosterfar som ser ut til å forstå ham.

Fosterfaren – VG

Fosterfaren

6. nov. 2021 — Fostersønnen heter Amir. I flere måneder har VG undersøkt hva som skjedde etter at Amir anklaget fosterfaren for gjentatte seksuelle overgrep.

Mannen i den turkise t-skjorten har vært tiltalt for overgrep mot fostersønnen sin i flere år. Likevel har barnevernet kjøpt tjenestet av firmaene hans for titalls millioner kroner.

VG Podkast – FOSTERSØNNEN (1:5) Problembarnet

FOSTERSØNNEN (1:5) Problembarnet – VG Podkast

5. nov. 2021 — Podkast-serien Fostersønnen er laget av Martin Folkvord og Askild Matre Aasarød. Musikken er spesialkomponert av Ronny Furevik.

Amir er en aktiv og populær gutt, men havner ofte i trøbbel. Som 16-åring får han endelig en fosterfar som ser ut til å forstå ham.Podkast-serien Fostersønnen er laget av Martin Folkvord og Askild Matre Aasarød.Musikken er spesialkomponert av Ronny Furevik. Fotojournalist i tekst-sakene er Tore Kristiansen. Design av Jonas Nilsson. Promo-trailer av Jonathan Falk Systad. Høytlesning av Håkon Fostervold Høydal. Ansvarlig redaktør for Alt fortalt er Gard Steiro.

FOSTERSØNNEN (2:5) – «Ingen vil tro på en jævla pakkis – VG

FOSTERSØNNEN (2:5) – «Ingen vil tro på en jævla pakkis» – VG Podkast

5. nov. 2021 — Podkast-serien Fostersønnen er laget av Martin Folkvord og Askild Matre Aasarød. Musikken er spesialkomponert av Ronny Furevik. Fotojournalist i …

Mange år etter at han flyttet for seg selv, får Amir en telefonsamtale som endrer alt. Han bestemmer seg for å konfrontere fosterfaren.Podkast-serien Fostersønnen er laget av Martin Folkvord og Askild Matre Aasarød.Musikken er spesialkomponert av Ronny Furevik. Fotojournalist i tekst-sakene er Tore Kristiansen. Design av Jonas Nilsson. Promo-trailer av Jonathan Falk Systad. Høytlesning av Håkon Fostervold Høydal. Ansvarlig redaktør for Alt fortalt er Gard Steiro.

FOSTERSØNNEN (5:5) – Bildet fra parkeringsplassen – VG

FOSTERSØNNEN (5:5) – Bildet fra parkeringsplassen – VG Podkast

5. nov. 2021 — Fosterfaren er på Vestlandet for å følge en ungdom som er under barnevernets omsorg til et nytt sted. Men det er noe barnevernet ikke har fått …

Fosterfaren er på Vestlandet for å følge en ungdom som er under barnevernets omsorg til et nytt sted. Men det er noe barnevernet ikke har fått vite.Podkast-serien Fostersønnen er laget av Martin Folkvord og Askild Matre Aasarød.Musikken er spesialkomponert av Ronny Furevik. Fotojournalist i tekst-sakene er Tore Kristiansen. Design av Jonas Nilsson. Promo-trailer av Jonathan Falk Systad. Høytlesning av Håkon Fostervold Høydal. Ansvarlig redaktør for Alt fortalt er Gard Steiro.

FOSTERSØNNEN (4:5) – Det hemmelige opptaket – VG Podkast

5. nov. 2021 — Podkast-serien Fostersønnen er laget av Martin Folkvord og Askild Matre Aasarød. Musikken er spesialkomponert av Ronny Furevik. Fotojournalist i …

I mars 2021 ringer fosterfaren til en tidligere kollega for å fortelle at det har skjedd noe dramatisk med Amir. Det han ikke vet, er at samtalen blir tatt opp.Podkast-serien Fostersønnen er laget av Martin Folkvord og Askild Matre Aasarød.Musikken er spesialkomponert av Ronny Furevik. Fotojournalist i tekst-sakene er Tore Kristiansen. Design av Jonas Nilsson. Promo-trailer av Jonathan Falk Systad. Høytlesning av Håkon Fostervold Høydal. Ansvarlig redaktør for Alt fortalt er Gard Steiro.

Barnevernet om overgrepstiltalt fosterfar: – Aktivt lurt systemet

Barnevernet om overgrepstiltalt fosterfar: – Aktivt lurt systemet – VG

10. nov. 2021 — … at han ble tiltalt for seksuelle overgrep mot fostersønnen sin. … Lørdag fortalte VG historien om Amir, som anklaget den tidligere …

Mannen fortsatte å drive to barnevernselskap etter at han ble tiltalt for seksuelle overgrep mot fostersønnen sin.

Mann tiltalt for voldtekt – VG

23. okt. 2022 — Mannen i 30-årene ble i 2019 tiltalt for seksuelle overgrep mot sin tidligere fostersønn. Nå er han også tiltalt for voldtekt av en annen …

Mannen i 30-årene ble i 2019 tiltalt for seksuelle overgrep mot sin tidligere fostersønn. Nå er han også tiltalt for voldtekt av en annen mann.

Trailer: ‹‹Fostersønnen›› – VG Podkast

7. nov. 2021 — Krimpodden presenterer ‹‹Fostersønnen›› fra podkasten Alt fortalt. Amir er en aktiv og populær gutt, men havner ofte i trøbbel.

Krimpodden presenterer ‹‹Fostersønnen›› fra podkasten Alt fortalt. Amir er en aktiv og populær gutt, men havner ofte i trøbbel. Som 16-åring får han endelig en fosterfar som ser ut til å forstå ham.

Keywords: fostersønnen vg